Kwaliteitsschoenen en persoonlijke service:
een winning team​

‘Moeilijke’ voeten? Ook dan ben je bij Ortwin aan het juiste adres. “We helpen je graag bij het zoeken van een schoen die helemaal jouw stijl is, maar ook goed zit als je geen gemakkelijke voeten hebt. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor brede voeten. Ook voor steunzolen bieden we een mooi aanbod aan. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke merken geschikt zijn voor jouw voeten.” Bij Ortwin worden de collecties samengesteld volgens de hedendaagse modetrends en dit zonder pasvorme en kwaliteit uit het oog te verliezen.
 

Vanaf 1 december zetten wij onze deuren opnieuw voor u open. Wij verwelkomen u graag op een veilige manier : Onze handgel staat reeds klaar. Wij willen u vragen om een mondmasker te dragen en afstand te bewaren. 

Blijft u toch liever thuis ? Ook in onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod schoenen, laarzen en accessoires. Voor meer info kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag !

Kwaliteitsschoenen en persoonlijke service:
een winning team​

‘Moeilijke’ voeten? Ook dan ben je bij Ortwin aan het juiste adres. “We helpen je graag bij het zoeken van een schoen die helemaal jouw stijl is, maar ook goed zit als je geen gemakkelijke voeten hebt. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor brede voeten. Ook voor steunzolen bieden we een mooi aanbod aan. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke merken geschikt zijn voor jouw voeten.”

Yes, vanaf 1 december zetten we onze deuren opnieuw voor u open. Wij verwelkomen u graag op een veilige manier. Onze handgel staat alvast klaar. 

 

damesschoenen

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Dames

herenschoenen

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Heren

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Kinderen