Kwaliteitsschoenen en persoonlijke service:
een winning team​

‘Moeilijke’ voeten? Ook dan ben je bij Ortwin aan het juiste adres. “We helpen je graag bij het zoeken van een schoen die helemaal jouw stijl is, maar ook goed zit als je geen gemakkelijke voeten hebt. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor brede voeten. Ook voor steunzolen bieden we een mooi aanbod aan. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke merken geschikt zijn voor jouw voeten.” Bij Ortwin worden de collecties samengesteld volgens de hedendaagse modetrends en dit zonder pasvorme en kwaliteit uit het oog te verliezen.
 

Vanaf 1 november zal onze winkel gesloten zijn. 

Ondertussen kunt u 24/24 in onze webshop terecht. U kunt kiezen voor levering aan huis (gratis vanaf €49) of afhalen in de winkel (enkel op afspraak) 

Wenst u graag meer info over onze artikelen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren : ann@ortwin.be 

Wij helpen u graag. 

Wij hopen u gauw opnieuw te mogen ontmoeten, en ondertussen Stay safe en draag zorg voor elkaar !

Kwaliteitsschoenen en persoonlijke service:
een winning team​

‘Moeilijke’ voeten? Ook dan ben je bij Ortwin aan het juiste adres. “We helpen je graag bij het zoeken van een schoen die helemaal jouw stijl is, maar ook goed zit als je geen gemakkelijke voeten hebt. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld geschikt voor brede voeten. Ook voor steunzolen bieden we een mooi aanbod aan. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke merken geschikt zijn voor jouw voeten.”

Vanaf 1 november zal onze winkel voorlopig gesloten zijn. Ondertussen kunt u 24/24 in onze webshop terecht.  Meer info ? Aarzel niet om ons te contacteren : ann@ortwin.be

Wij hopen u gauw opnieuw te mogen ontmoeten en ondertussen Stay safe en draag zorg voor ekaar !

 

damesschoenen

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Dames

herenschoenen

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Heren

Ontdek de nieuwe lentecollectie voor Kinderen